Известие

Collapse
No announcement yet.

задни тампони на предни носачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• задни тампони на предни носачи

сажелявам ако има подобна тема но не успях да я намеря.

трябват ми задни тампони на предните носачи но никаде не мога да намеря само тампони навсякаде се предлагат цели носачи но са значително скъпи а пък ми износва гуми ако някой може да помогне ще съм му задалжен
    166 JTD 02 110kw 150hp разход: 9\5
    градско\извънградско : кожа; навигация; CD чеинджар; фабричен ксенон

Колега търсиш нов преден носач със танпонити,ако искаш ще питам моя майстор,мисля че ще мога да ти помогна

Comment

Мисля, че са около 30 лв. ако искаш пиши на лс да ги потърся
      Last edited by Chimev; d.m.y г., 15:26.
      166, 2.4 JTD'00

Comment

Първоначално публикувано от slash Покажи съобщение
        ...навсякаде се предлагат цели носачи...
        Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
        Мисля, че са около 30 лв. ако искаш пиши на лс да ги потърся
        Продават се само комплект с носачите. Обаче мога да те насоча към майстор, който ги прави. Ако имаш интерес, пиши ми на лично.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
          Продават се само комплект с носачите. Обаче мога да те насоча към майстор, който ги прави. Ако имаш интерес, пиши ми на лично.
          Продават се и само те ама са долни ментаци... по добре хвани тея 30лв + парите за труд и си запали кубинската пура с тях след което звъниш на Коки тои те свързва с човека и си готов
          Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
          Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Виж платената обява на ФЕРАРИСТА
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
            LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
              Продават се и само те ама са долни ментаци... по добре хвани тея 30лв + парите за труд и си запали кубинската пура с тях след което звъниш на Коки тои те свързва с човека и си готов
              И аз съм на това мнение! Обади се на Коки
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

Не съм пипал там никога , но ако имаш нужда наистина КОКИ е готов да помага !
                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Виж ферарист дали има такива, мн съм доволен аз от нег тампони!
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Звънкай на Коки
                    безплатни обяви
                    Моята 166

Comment

Колеги тва с обявата на ФЕРАРИСТА е супер. Тампоните на задните ми носачи са направени от същия материал... поне на цвят го докарват. Тоя стругар който ми ги прави каза че не може да направи тампона който е в алуминия... но според мен не му се занимаваше. Цените на ФЕРАРИСТА също изглеждат супер. Не разбирам обаче какво общо имат с Пауър Флекс и защо цитира сайта им като тея не са тази марка очевидно дори само по цвета.

Comment

Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
                        Не разбирам обаче какво общо имат с Пауър Флекс и защо цитира сайта им като тея не са тази марка очевидно дори само по цвета.
                        Нищо общо нямат колега, просто давам цитат от сайта им, опитвайки се да посоча защо ПФ нямат гаранция за продуктите си - не защото са некачествени, а защото се монтират и използват по различни начини, и най - вече на всякакви нестандартни размери носачи, щанги и прочее турско - международни боклуци......при 156 например освен стандартния размер на носача, съществуват поне още 2, поне толкова сме намерили, не бих се учудил ако има и още....ПФ не моат да се хабят да обясняват на секи по отделно че трябва да види какъв му е размера на носача, там където тампона влиза, че да му пратят такива втулки, те пращат това което монтира като размер производителя, и ич не им пука че турците правят други размери с 1-2 мм разлика - при което трябва да прави юзера чудеса за да ги използва......
                        В твоя случай за преден носач, заден тампон, се ползват тампони от 156, стават и на 166, като са същите като материал, колкото и странно да ти звучи, това по надолу е снимка на тампона с втулката, ако искаш тампони е нужно да знаеш вътрешния диаметър на втулката отляво, желателно е да знаеш и вътрешния на втулката отдясно, щото при 156 например пак има разминавания и в нея.......доколкото знам не се продават само тампони, а цели носачи за 166, но това не значи че техните размери са идентични......
                        Това е от мен, надявам се да си решиш проблема максимално ефтино и безболезнено.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Нищо общо нямат колега, просто давам цитат от сайта им, опитвайки се да посоча защо ПФ нямат гаранция за продуктите си - не защото са некачествени
                          Ясно колега... а кой е производителя на тампоните които ти предлагаш и от какъв мат'рял са?

Comment

Полиуретан от BASF е материала - твърдоста за някой тампони е същата като на ПФ, други са две - три единици по твърди. Фирмата е старозагорска, изработва доста други неща от полиуретан, част от хората в нея карат алфи, и преди 4-5 месеца направиха матрици, изляха различни тампони, монтираха ги на няколко тестови коли, измежду който и моите, и сметнаха че могат да ги предложат по масово. Сметнаха че могат да ги предлагат чрез мен в този форум, аз също сметнах че това е продукт който може да се наложи и т.н......
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Полиуретан от BASF е материала - твърдоста за някой тампони е същата като на ПФ, други са две - три единици по твърди. Фирмата е старозагорска, изработва доста други неща от полиуретан, част от хората в нея карат алфи, и преди 4-5 месеца направиха матрици, изляха различни тампони, монтираха ги на няколко тестови коли, измежду който и моите, и сметнаха че могат да ги предложат по масово. Сметнаха че могат да ги предлагат чрез мен в този форум, аз също сметнах че това е продукт който може да се наложи и т.н......
                              Браво колега... супер начинание. Дали не може да измислите нещо за предни долни носачи и по точно втулката/тампона с двете "уши". Те тва се скапва 3 - 4 пъти за живота на носача!!!!

Comment

Working...
                              X